fiensv

Tutustu palveluumme

 

Loppukäyttäjä 

Jos haluat tutustua palveluun lähemmin ja kokeilla miten se sinun kohdallasi toimisi olemme varanneet tähän tarkoitukseen rajoitetun määrän kokeiluliittymiä.

Tarvitset palvelun käyttämiseen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen.

Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, jonka avulla voit luoda itsellesi salasanan. Käyttäjätunnuksesi on sama kuin antamasi sähköpostiosoite.

Lataa myHealthway älypuhelinsovellus maksutta Applen iStoresta tai Google Play:stä.

Puhelimesta voit syöttää valitsemiasi tietoja myHealthway tietokantaan. Lähettämiäsi tietoja voit tarkastella joko puhelimessasi tai tietokoneella osoitteessa https://appsrv.myhealthway.fi.

Käyttäjätunnus ja salasana ovat voimassa yhden kuukauden.

Testiajan jälkeen pyydämme sinulta palautetta lomakkeella, johon saat linkin sähköpostiisi.

Testin aikana voit lähettää viestejä ja kysymyksiä osoitteeseen info@myhealthway.fi


Get it on Google Play

Terveyden- ja hyvinvoinnin palveluntarjoaja

 

MyHealthway palvelu on omahoidon seurantapalvelu joka on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisen ja potilaan väliseen vuorovaikutteiseen hoitosuhteen parantamiseen ja tehostamiseen.

MyHealthwayn palvelu koostuu älypuhelimessa (Android, iOS ) toimivasta sovelluksesta, lääkärin ja potilaan suojatusta internetsovelluksesta, sekä näihin liittyvästä tietokannasta. Sovellus on käytettävissä älypuhelimien lisäksi myös tableteilla.

Palvelu tarjoaa terveydenhuollon- ja hyvinvoinnin palvelua tarjoaville yritykselle uuden tavan tarjota osaamistaan ja samalla myös uuden kanavan vuorovaikutteisen hoitosuhteen luomiseen.

MyHealthway  palvelutarjonta tulee kasvamaan vuoden 2016 aikana etävastaanoton ja sitä tukevien omahoitopalvelujen integroinnin kautta.

Jos haluat kuulla asiasta lisää olethan yhteydessä niin kerromme lisää myös mahdollisuudesta ottaa palvelu koekäyttöön.