fiensv

Palvelumme

MyHealthwayn tavoitteena on luoda potilaalle omaseurantapalvelu, jossa yhdistetään kroonisen sairauteen keskeisesti liittyvä tiedon siirto, tallennus ja seuranta. MyHealthway-palvelu istuu käyttäjänsä elämään ja arkeen joustavasti ja tehokkaasti, avustamalla häntä hänen uudessa roolissaan oman sairautensa lähimpänä hoitajana.

MyHealthway-palvelu perustuu alun perin Nokian kehittämän Wellmate diabeteksen omaseurantapalveluun, jota kehittämässä olivat maan johtavat diabetologit ja alan asiantuntijat.

MyHealthway on edelleen kehittänyt palvelua tukemaan myös muiden kroonisten sairauksien, kuten esimerkiksi kohonneen verenpaineen, metabolisen oireyhtymän tai masennuksen, seurantaa. Kroonista sairautta sairastava voi lähettää älypuhelimestaan tuloksia mittauksista ja muita sairauteen liittyviä tietoja hoitohenkilökunnan tarkasteltavaksi. Puhelimen sovellus voidaan optimoida jokaiselle potilaalle erikseen.

Selkeiden grafiikoiden ja taulukoiden avulla sekä potilas että hoitohenkilökunta pystyvät hahmottamaan paremmin sairauden tilan, sekä syy- ja seuraussuhteet. Tämä mahdollistaa kattavamman, reaaliaikaisen ja henkilökohtaisen hoitosuunnitelman seurannan.

MyHealthway:n palvelu koostuu kaikissa älypuhelinjärjestelmissä (Android ja iOS) toimivasta sovelluksesta, lääkärin ja potilaan suojatusta internetsovelluksesta, sekä näihin liittyvästä tietokannasta. Sovellus on käytettävissä älypuhelimien lisäksi myös tableteilla.

Tuote ja siihen liittyvä palvelu on CE-merkitty.

Tutustu palveluumme alla olevasta linkistä.

https://www.youtube.com/watch?v=ZeGHOmcym0c&feature=youtu.be

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.